MENU
Måske har I kigget på min hjemmeside og mine pakker for bryllupsfotografering, men har stadig nogle spørgsmål. Læs disse oftest stillede spørgsmål – måske I finder svaret på det, I leder efter, herunder.
Hvornår er vores bryllupsdato officielt booket, så andre ikke kan booke den?

I har officielt booket jeres bryllupsdato, når jeg har sendt jer en bryllupsfotograferingskontrakt, og I har betalt 20% af det fulde beløb for bryllupsfotograferingen. Så er datoen låst og helt jeres! I kan enten sende mig en email her, eller vi kan ringe sammen og snakke om dagen, og så sender jeg den, når I har besluttet, at I vil booke.

Hvad er din stil som bryllupsfotograf?

Naturlige, autentiske bryllupsbilleder er en god måde at beskrive min stil. Jeg er uddannet journalist, og derfor er min stil meget dokumentaristisk. Jeg er i høj grad ‘fluen på væggen’ på bryllupsdagen. Under portrætter af jer som brudepar og ved familieportrætter, går jeg ind og guider jer, sådan så alle tager sig ud fra deres bedste side. 

Jeg elsker æstetik, de små detaljer og ægte øjeblikke, og det er det, jeg indfanger med mit kamera: smukke billeder, der får jer til at genopleve jeres dag, når I kigger på dem. 

Hvor lang tid skal vi sætte af til portrætterne af os på bryllupsdagen?

Jeg anbefaler altid at sætte 1 time af til portrætter – eksklusiv transport. Vi bruger de første skud på at komme ned i gear og slappe af foran kameraet, og så begynder alt det sjove! Det er vigtigt for mig, at det er en lige så sjov og rar del af dagen som alt andet, så tag endelig et glas champagne, øl eller hvad I ellers er til med på shoot – der skal være plads til hyggen. 🙂

En time er lige det vi skal bruge – så er der både tid til at klappe søde hunde, der skulle komme forbi og skåle på, at I lige er blevet gift! 🙂

Har du et backup kamera med på bryllupsdagen?

Det har jeg selvfølgelig. Jeg kommer altid med mindst 2 kameraer, så hvis der skulle ske noget med et, er der som minimum et ekstra som sikkerhed. 

Hvordan er vi sikre på, at du forstår alle vores ønsker til fotos, stil med mere?

Fra jeg har sendt en bekræftelse på, at I officielt har booket jeres dato og frem til bryllupsdagen er jeg helt og aldeles tilgængelig for jer. Det vil sige, at I kan ringe, skrive, sende spørgsmål og andet til mig. Følg mig evt. på instagram @lifelikesalla, og så kan vi også være i kontakt der.

Cirka en måneds tid til to uger inden bryllupsdagen, holder vi et møde, gerne et fysisk et (det er bare så meget hyggeligere). Her går vi igennem den mest opdaterede plan af dagen, får styr på alle detaljer og ønsker til billeder, så I kan gå derfra helt trygge.

Hvordan bliver vores billeder fra dagen leveret og hvornår?

Jeres billeder bliver leveret i et smukt online galleri, hvor I kan downloade alle billederne i høj kvalitet. Det er også muligt at dele galleriet med venner og familie via et link. Til galleriet er der tilknyttet en shop, hvor man også har mulighed for at bestille prints igennem. I kan forvente at have det fulde galleri senest 4 uger efter brylluppet, men allerede i ugen efter brylluppet modtager I et sneak peek på nogle billeder, I kan dele med det samme.

Vi er i tvivl om, hvilken pakke vi skal vælge, kan du hjælpe os?

Selvfølgelig! Jeg vil elske at høre mere om jeres bryllup og ønsker til bryllupsfotografering, så kontakt mig endelig, så finder vi sammen frem til den bedste løsning til jer. I kan altid ringe til mig helt uforpligtende. 

Har I flere spørgsmål? Jeg har flere svar! 🙂 I er velkommen til at kontakte mig direkte her eller på instagram her. Jeg står klar til at besvare alle spørgsmål I må have.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og fortsat god bryllupsplanlægning!

Knus 

Sarinja 

CLOSE