MENU
Som bryllupsfotograf ved jeg, at I kan få super fine bryllupsbilleder, selvom det skulle regne på den store dag. Og det er også, selvom I har planlagt en udendørs fest. Læs her, hvad I kan gøre, og hvorfor et par dråber på vejrudsigten ikke er grund til bekymring.

Det danske sommervejr kan være lunefuldt, og derfor kan regn være en reel bekymring på ens bryllupsdag. Særligt hvis man planlægger en havefest eller vielse på en udendørs location.

Og hvad med bryllupsbillederne? Er de så ødelagte? Tænker du måske, mens du allerede indvendigt sørger over tabet af billederne af dig og din udkårne på en kornmark med blå himmel. 

Mit svar er: Don’t you worry. 

Når det kommer til selve bryllupsfotograferingen, går vi selvfølgelig ud fra, at det holder tørt, og at det bliver dejligt vejr. Og hvis vi er tæt på datoen, og vejrudsigten viser regn, så er der flere ting, man kan gøre og stadig få de allerfineste bryllupsbilleder:

Gode råd

  1. For det første, er det sjældent, at det regner heeele dagen, så kan vi planlægge os ud af det og eksempelvis rykke fotograferingen lidt eller indsætte et lille ekstra tidsrum til at tage flere billeder senere på dagen.
  1. Gennemsigtige paraplyer! Jeg sørger altid for, at have et par gennemsigtige paraplyer med til bryllupsportrætterne, og med dem kan man få de FINESTE billeder. Hvis det ser ud til, at det regner, og I har et havebryllup, så kan I eksempelvis købe disse super flotte paraplyer til gæsterne også – det giver et fint ensartet look til billederne at paraplyerne er ens og æstetiske. Kører man et farvetema er det oplagt at købe paraplyer i disse farver. 
  1. Man kan komme langt ved at vælge en location med en form for overdækning. Udendørs kan det eksempelvis være en tæt skov eller et stort træ, som kan tage noget af regnen. Derudover kan I overveje om man skal tage nogle billeder indenfor med flash eventuelt – det er et helt andet look end naturligt lys, men kan give et super cool udtryk.
  1. Gå all in  – hvis I er friske på det, kan I gå all in på et ægte regnvejrs shoot i bedste The Notebook stil, smide skoene og kysse i regnen. Det er super romantisk og giver nogle unikke billeder, som kun få har.

Faktisk! kan en lille smule regn på ens bryllupsdag vise sig at være en fordel, lige når det kommer til billederne, for det betyder ofte, at det er skyet, og skyet vejr er fotografens yndlingsvejr. Her er lyset dejligt blødt, og der er ingen, der kniber øjnene sammen på billederne, fordi de ikke kan se noget for den skarpe sol.

Og til dig der går med livrem og seler – viser vejrudsigten uendelig meget regn, vil jeg anbefale at købe pavilloner til vielsen eksempelvis eller have en indendørs location som en plan b. Det kan give ro i maven.

Tak for at læse med, jeg håber bekymringen omkring billeder og regnvejr er blevet lidt mindre. Mangler I en fotograf kan I booke mig som jeres bryllupsfotograf lige her.

Jeg vil elske at fotografere jeres bryllup! 🙂

Mangler du inspiration til havebrylluppet så tag et kig på min pinterest board til et Romantisk bryllup i haven lige her.

Går du mere efter et elegant, tidsløst look kan du finde inspiration til dit bryllup her.

Ellers er jeg til at finde på Instagram på @lifelikesalla og vil elske at høre fra dig. 

Knus 
Sarinja 

CLOSE